Vistas aknu pastēte ar dārzeņiem

Pastete-1

Aknu pastēte arī ir tāds ēdiens, ko var gatavot daudz un dažādos veidos. Pamatā viss ir viens, atšķiras nianses. Šoreiz man ir aknu pastēte pēc Jūlijas Visockas receptes. Ļoti lieliska uzkoda viesu uzņemšanai. Ātri un viegli pagatavojama. Un, ja jūs pastēti gatavojat pats, jūs pilnīgi noteikti zināt, kas ir sastāvā.

Jums vajadzēs:

– vistu akniņas

– sīpolu

– burkānu

– selerijas kātu

– ķiploka daiviņu

– pētersīļus

– tomātu pastu

– glāzi baltvīna

– sāli, piparus.

Pagatavošana:

1. Apcepiet sīpolu, rīvētu burkānu, ķiploku, seleriju, pētersīļus. Pievienojiet nedaudz ar ūdeni atšķaidītu tomātu pastu 1 ēdamkaroti.

2. Pievienojiet vistu aknas. Apcepiet.

3. Pievienojiet glāzi vīna un uz lēnas uguns sutiniet. Kad vīns iztvaikojis uzberiet sāli un svaigi maltus melnos piparus.

4. Visu masu sablenderējiet. Blenderējiet cik viendabīgi vēlaties, bet Jūlija Visocka šo blenderē tā, lai paliek jūtami gabalaņi, lai jūt faktūru.

Smērējiet uz grauzdētas baltmaizes un pasniedziet kā uzkodu viesiem vai ģimenei.

Lai jums labi garšo!

Advertisements
Šis ieraksts tika publicēts Uzkodas, Vista ar birkām , . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s